Skin Treatments by Maaike | Lichaam
13
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13,page-parent,hazel-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Lichaam

Wat is ontspannender dan een heerlijke massage?

 

Naast reguliere oliemassages voor de nek en schouder of het hele lichaam, bied ik ook Hotstone massages aan. Verschillende tijdsduren zijn mogelijk, variërend van 30 tot 75 minuten. Voor een reinigende en vernieuwende peeling kunt u ook bij mij terecht. Kijk hieronder voor meer informatie over de verschillende behandelingen.

Massage

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nek & schouder massage € 17,50
Lichaam 30 min € 32,-
Lichaam 45 min € 45,-

Hotstone Massage

Bij een hotstone massage werk ik met afgeronde basaltstenen van ongeveer 45 graden Celcius. Deze worden op de aandachtspunten van het lichaam gelegd, meestal is dit de rug. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

Na de legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel, en is daarom extra effectief.

Hotstone massage 30 min € 45,-
Hotstone massage 45 min € 58,-
Hotstone massage 75 min € 75,-

Peeling

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Peeling € 32,-